– Finále MČR SUPERVETERÁNŮ opět v Brušperku!

FOTO: Roman Konkol – Mistři ČR Slavia Hradec-Králové

Zdravím všechny SUPRÁKYa členy VK Brušperk!

V sobotu a v neděli 19. a 20. října 2013 proběhla v krásném prostředí sportovní haly v Brušperku repríza loňských finálových klání volejbalistů v kategorii nad 50 let. Je pro mne jako pořadatele potěšující, že již druhým rokem dostal náš volejbalový klub mandát zúčastněných týmů k pořádání tohoto vyvrcholení celoročního snažení a přivítal tak 8 týmů z celé republiky.

Finálový turnaj, který proběhl jako Velká cena města Brušperk, dal šanci k porovnání sil všem přítomným (hrálo se systémem každý s každým) a tak v příjemné atmosféře proběhly nelítostné bitvy v každém zápase a zejména finálový zápas mezi Slavii Hradec Králové a Sešlostí Brno byl skutečným vyvrcholením a ukázal, že mistrovský titul je po zásluze opět v Hradci Králové.

Z reakcí účastníků lze usuzovat, že organizačně snad všechno proběhlo na výbornou a jen určitá nedochvilnost družstev nám někdy mírně zamíchala s časovým plánem (ale s tím jsme po loňských zkušenostech již tak trochu počítali). Všechny výsledky najdete v těchto přiložených souborech:

Celkové výsledky MČR SUPERVETERÁNŮ Brušperk 2013 (4)

Závěrečné výpočty SUPERVETERÁNŮ Brušperk 2013 (2)

Tabulka finále SUPERVETERÁNŮ Brušperk 2013 (1)

Zájemci o fotografie najdou fotky od Romana Konkola ve FOTOGALERII na těchto našich webových stránkách www.volejbalbrusperk.cz!

Chtěl bych poděkovat sponzorům, bez kterých by tato akce už ani nemohla proběhnout, kteří každý dle svých možností nám buď přispěl nebo jiným způsobem pomohl:

–          Městu Brušperk za záštitu celé akce a za přijetí kapitánů týmů starostou Ivanem Krupníkem

–          MS KVS, kteří nám i letos finančně i organizačně (delegací rozhodčích) pomohli

–          Generálnímu sponzoru Pivovar Radegast (jehož mok si všichni účastníci vezli i domů

–          Firmě Gala a.s., která nám poskytla kvalitní míče pro toto finále

–          Studentským kolejím Vista, které opět poskytly své skvělé služby.

Chtěl bych rovněž poděkovat všem členům Volejbalového klubu Brušperk, kteří nezištně přiložili ruku k dílu a bez jejichž pomoci by výborná organizace již nebyla myslitelná, ale i jejich rodinným příslušníkům, protože bylo napečeno a uvařeno spousta jídla k pohoštění přítomných!

Závěrem mi dovolte, abych se i touto formou se všemi SUPERVETERÁNAMI (co by organizátor, coach a hráč této kategorie) na nějakou dobu rozloučil (jste opravdu skvělá parta volejbalistů), protože mé pracovní úkoly v mé firmě, práce ve VK Brušperk, ve Správní radě VK Ostrava a nutnost věnovat se své dceři (reprezentantka ČR v Alpském lyžování) mě již nedávají dostatek volného času věnovat se této oblasti (a vy víte, že buď dělám něco pořádně nebo vůbec!)

Ing. Ivan Cap

Předseda Volejbalového klubu Brušperk o.s.

Zanechat vzkaz